Ansökan om medlemskap

Här ansöker du om medlemskap hos oss i a-kassan direkt och undertecknar den med din e-legitimation.

Har du ingen e-legitimation kan du ändå fylla i din ansökan här och få den hemskickad till dig för underskrift alternativt skriva ut den själv. Enkelt och smidigt!

Skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Du kan tidigast bli medlem från och med den månad vi fått din ansökan.

Gå med i facket också!

Visste du att du får bäst skydd i händelse av arbetslöshet om du är medlem hos både oss och facket? Läs mer och ansök om medlemskap hos Elektrikerförbundet på www.sef.se.

Ansökan:

Kontaktuppgifter
Behandling av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer att databehandlas av Elektrikernas a-kassa (orgnr 802005-4758), som är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Uppgifterna behövs för beslut, handläggning och uppföljning av medlemskaps- och ersättningsärenden. Uppgifterna kan komma att överlämnas till Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen eller andra a-kassor. Du har rätt att en gång per år, efter skriftlig ansökan, få veta vilka personuppgifter som behandlas av a-kassan. Elektrikernas a-kassa är på din begäran skyldig att rätta felaktiga uppgifter om dig. Adress och kontaktuppgifter finns här på vår webbplats, www.elektrikernasakassa.seunder rubriken "Kontakt".

 
Arbetssituation:
Hur ser din arbetssituation ut? (Obligatorisk)
Medlemskap
Har du ett nuvarande medlemskap i en a-kassa? (Obligatorisk)
Försäkran