Mina sidor får nytt utseende

Den 21 november uppgraderas vår e-tjänst, Mina sidor. Förutom ett nytt utseende innehåller tjänsten en rad nya funktioner. Du kommer bland annat att kunna tidrapportera en gång per vecka i stället för varannan.

Publicerad:

Flera nyheter i Mina sidor

För att det ska bli enklare för dig att söka ersättning från a-kassan kommer du att kunna göra mer i Mina sidor än vad du kan i dag. Här är några nyheter:

  • Tidrapportera oftare. Du kan nu få utbetalning en gång i veckan. Tidrapporten kallades tidigare kassakort och du behövde vänta två veckor för att fylla i kortet.
  • Ladda upp dokument. Du kommer att kunna ladda upp dina dokument i inloggat läge, i stället för att skicka dem med e-post.
  • Fler formulär. Det kommer att finnas fler formulär och du kommer att få en checklista om det är något mer vi behöver beroende på vad du svarar.
  • Be din arbetsgivare om intyg. Du kan via Mina sidor be din arbetsgivare fylla i ditt arbetsgivarintyg digitalt.

Så här använder du menyn i nya Mina sidor.

Driftuppehåll

Under införandet av nya Mina sidor kommer vi att behöva stänga möjligheten att logga in under ett par tillfällen. Följande driftuppehåll är planerade:

Datum Tid Åter i drift
19 november        Från klockan 8 på morgonen Arbetet beräknas klart till eftermiddagen samma dag
21 november  Från klockan 8 på morgonen Arbetet beräknas klart till eftermiddagen samma dag

Kontakta oss

Har du frågor om Mina sidor, eller någon av de nya funktionerna? Har du inte BankID eller av andra skäl vill söka ersättning från oss på pappersblanketter?
Vi besvarar dina frågor per telefon, 0771-469 100, eller e-post, eak@sef.se.

Uppdaterad: